LAGO OLYMPIA

SportclubPosted by Judoclub Eernegem Wed, July 11, 2018 19:17:56
Super dag beleefd vandaag!!! Met een mooie groep werd afgesproken om te gaan zwemmen te BRUGGE, het vernieuwde LAGO OLYMPIA. Enthousiastelingen groot en klein waren aanwezig.

Eens aangekomen te BRUGGE bemerkten we coach Didier en zijn steun Linda op. Ze hadden hun zwembroek niet meer maar waren even enthousiast als diegene die hem wel meehadden.

We konden niet wachten om zo vlug mogelijk in het water te springen en een mooie namiddag mee te maken.
Een kleine sprint in het zwembad zelf om zo vlug mogelijk de glijbaan, golfbad of beste plaats te bemachtigen, en we waren vertrokken.

Het is zelfs gelukt om een kleine wedstrijd te houden om zo lang mogelijk op het water te lopen (spreekwoordelijk natuurlijk hé). Trainer Brian, wel, zijn poging viel letterlijk in het water.... Anderen deden het dan ook beter en haalde vlot de finish. We zullen het onthouden.

Rond 16:30 uur was iedereen, zeker de kleinsten, moe maar tevreden van de belevenissen in het zwembad. Tijd om terug te vertrekken en natuurlijk te poseren voor de groepsfoto.

Dank aan de ouders om te voeren, te verzorgen en zorgen, en mee te doen met de vreugde.

Ook dank aan Didier en Linda om de kinderen deze plezierige dag aan te bieden, alsook dank aan Brian voor het prachtige initiatief.