Pot Van Olen

Resultaten toernooienPosted by Judoclub Eernegem Mon, September 24, 2018 16:21:52
Zaterdag zijn we voor de eerste maal met de laatste jaars U13 buiten West Vlaanderen op toernooi geweest. Het was schitterend!!

Jools BULTINCK: zij komt uit in een poule van vier. Eén Franse judoka en twee Nederlandse. Voor de eerste keer op dit niveau deed Jools het schitterend. Ze won twee van de drie kampen en was super tevreden. Met rede!!

Chinouck MALFAIT: komt ook uit in een poule van vier. De eerste twee wedstrijden worden vlot gewonnen met ippon. In de laatste kamp dient zij tot het uiterste te gaan doch kan deze kamp ook winnen. Mooie eerste plaats, proficiat!

Benjamin DEMEULENAERE: ook hij komt uit in een poule van vier. De eerste kamp was Benjamin nog niet bij de pinken (nog niet volledig wakker dus), en verloor na 15 seconden. Hij herpakte zich schitterend en won dan vlot zijn beide andere kampen. Toch goed gewerkt Benjamin, proficiat!!

Zeer mooi resultaat van onze jongere judoka's!!!!