Toernooi Ardooie

Resultaten toernooienPosted by Judoclub Eernegem Tue, September 25, 2018 16:18:45
Met al dat groot geweld zou men bijna vergeten dat de jongere judoka's ook in actie zijn getreden. Wel, dit is niet het geval, we zijn ze zeker niet vergeten.

Hier de resultaten van het voorbije toernooi te Ardooie:

U9

Jules: wint zijn eerste kamp met ippon en zijn tweede kamp met houdgreep. Zijn derde kamp wordt verloren met waza ari.

Lex: verliest jammer genoeg zijn drie kampen in houdgreep. Toch goed zijn best gedaan

Tibo. Hij kan zijn eerste kamp winnen en verliest de twee volgende.

Brecht: verliest zijn eerste kamp om vervolgens zijn tweede te winnen. Zijn derde kamp wordt wederom verloren doch herpakt zich in de vierde kamp en wint deze

Senne: verliest de eerste kamp om de tweede te winnen. In de derde kamp geraakt hij in houdgreep en verliest deze.

U11

Djilla: zij wint haar eerste kamp met houdgreep en verliest de tweede op beslissing. Haar derde kamp wordt terug gewonnen.

Bo: zij verliest haar drie kampen alhoewel zij heel goed bezig is. Volhouden Bo en je zult zien....

Stijn: kamp mooi. Hij wint zijn eerste en tweede kamp. Verliest de derde.

Bruce: verliest zijn eerste kamp in houdgreep. Kan de tweede kamp ook niet winnen.

U13

Chinouck: zij wint haar beide kampen met houdgreep

Daan: wint zijn twee eerste kampen. Zijn derde kamp komt hij voor met waza ari doch krijgt een ippon tegen.

Benjamin: wint zijn drie kampen vlot

Youri: verliest zijn eerste kamp om vervolgens de tweede kamp te winnen met houdgreep. Echter in zijn derde kamp verliest hij terug. Sterk gekampt.

Elodie: zij kampt sterk doch kan jammer genoeg haar twee kampen niet winnen. Vertrouwen niet verliezen Elodie.

Jools: wint de eerste kamp op beslissing. De tweede kamp wordt verloren met houdgreep. Ook haar derde kamp wordt verloren.

Proficiat aan ALLE deelnemers voor hun inzet en motivatie. De ene keer gaat het beter dan de andere maar blijven geloven in jullie zelf.