OOIGEM

Resultaten toernooienPosted by Judoclub Eernegem Wed, October 10, 2018 15:01:55
Hier de uitslag van het toernooi te OOIGEM:

Kadetten:

- 38 kg:
GOETHALS Matthias. Hij start goed en komt telkens op voorsprong. Jammer genoeg verliest hij twee maal, geen medaille voor Matthias.

- 46 kg:
WYNTHEIN Remi: verliest zijn eerste kamp in de golden score. Zeer goede inzet van Remi. In de tweede kamp laat hij zich verrassen. Ook geen medaille voor Remi.

Beloften:

- 57 kg:

GOETHALS
Katrijn: wint haar eerste wedstrijd prachtig tegen een zwarte gordel van Koksijde. Haar tweede kamp wordt ook gewonnen met een mooie worp. In de finale komt zij in houdgreep terecht en verliest deze kamp. Een mooie verdiende tweede plaats voor Katrijn.

DEMEULENAERE Heline: Wint haar eerste kamp tegen een zwarte gordel. Ook haar tweede kamp wordt gewonnen. In de halve finale verliest zij jammer genoeg doch in de herkansing wint zij met mooi judo. Heel goed gewerkt van Heline en een verdiende derde plaats.

- 50 kg:
MALFAIT Dwight: Dient te kampen in best out of three. Dwight wint twee maal van zijn tegenstander, dit na spannende gevechten. Verdiende eerste plaats voor Dwight.

- 55 kg:
GOETHALS Robin: Robin komt uit in een poule van drie. Hij wint twee maal overtuigend en behaalt zo de eerste plaats. Welkom terug Robin en super gewerkt na zo lang stil gelegen te hebben.

- 66 kg:
DE VOOGT Wannes:
Hij komt uit in een tabel met allemaal senioren (2° en 3° dan). Wannes verweert zich kranig doch wordt twee maal gewurgd. Geen medaille voor Wannes.

- 100 kg:
DESMET Ruben. Hij komt uit in een poule van vier. Ruben doet zijn best doch met zijn 16 jaar tegenover deze ervaren judoka's, maakt hij geen schijn van kans. Ruben weet toch een kamp te winnen en eindigt zo mooi derde.

In de namiddag is er dan het NE WAZA toernooi. Dit betekent dat er enkel op de grond gevochten mag worden.

Hier de resultaten:

U 15: WYNTHEIN Remi derde plaats

U 18 + U21

DEMEULENAERE Heline: 2° plaats
GOETHALS Katrijn: 3° plaats
MALFAIT Dwight: 2° plaats
GOETHALS Robin: 1° plaats
DESMET Ruben: 2° plaats

Proficiat aan alle deelnemers.