Interclub KRUISHOUTEM

Resultaten toernooienPosted by Judoclub Eernegem Sun, November 18, 2018 19:01:49
Vandaag ging te KRUISHOUTEM het eerste gedeelte door van de Interclub Dames. Het betreft hier wedstrijden die per ploeg dienen gekampt te worden. De ploeg met de meeste overwinningen scoort punten om zo hoog te eindigen in de eindstand na de tweede competitiedag.

Voor JC EERNEGEM kwamen volgende judoka's in actie

Lynn DECKMYN, Loïs DELAERE, Heline DEMEULENARE, Emilien DEMEULENAERE, Katrijn GOETHALS, Jolien BERTON en Zoë DESMET.

Met de leuze "Echte meiden houden van sport, weise meiden doen aan Judo", was de toon gezet.

Een trouwe aanhang supporters zag de damesploeg een verdiende eerste plaats halen op deze eerste competitiedag. Met mooi, sterk en gevarieerd judo alsook een enorme inzet werden mooie ippons gescoord. Iedereen motiveerde iedereen en duwde de judoka naar een hoger niveau.

Een prachtige prestatie want de andere ploegen waren ook niet aanwezig om enkel te kaarten. Nu nog dezelfde swong op de tweede dag te GENT en op naar een podiumplaats.

Supporters meer dan welkom!!!!!

Hier een foto van de judoka's en hun terecht trotse trainers.

Met dank aan Marnix en Henk voor de mooie foto's