DANK

SportclubPosted by Judoclub Eernegem Tue, April 30, 2019 15:53:32
Voila, het toernooi zit er weeral op. Ik denk wel dat men van een geslaagd toernooi kan praten. Weer viel goed mee, mooi judo gezien en zowel deelnemers als bezoekers spraken lof over de organisatie.

Bij deze wensen wij dan ook alle medewerkers te bedanken om dit toernooi te laten slagen. Dank voor de uitgevoerde taken, ter beschikking stellen van de vrachtauto, afwassers, opzieners, opruimers, broodjes verkopers, en al die men vergeten zou hebben.

Dank aan alle sponsors om dit toernooi mogelijk te maken. Zonder hun bijdrage wordt het moeilijk.

Op sportief vlak wensen wij de judoka's te danken voor hun inzet. Zij hebben meer dan goed gepresteerd en sommigen hebben hun eigen overstegen. Prachtig om te zien.

Wij hopen volgend jaar dezelfde weg te kunnen inslaan en kijken er al naar uit.

Mvg

Didier en Linda.