Interclub KRUISHOUTEM

Resultaten toernooienPosted by Judoclub Eernegem Sun, November 18, 2018 19:01:49
Vandaag ging te KRUISHOUTEM het eerste gedeelte door van de Interclub Dames. Het betreft hier wedstrijden die per ploeg dienen gekampt te worden. De ploeg met de meeste overwinningen scoort punten om zo hoog te eindigen in de eindstand na de tweede competitiedag.

Voor JC EERNEGEM kwamen volgende judoka's in actie

Lynn DECKMYN, Loïs DELAERE, Heline DEMEULENARE, Emilien DEMEULENAERE, Katrijn GOETHALS, Jolien BERTON en Zoë DESMET.

Met de leuze "Echte meiden houden van sport, weise meiden doen aan Judo", was de toon gezet.

Een trouwe aanhang supporters zag de damesploeg een verdiende eerste plaats halen op deze eerste competitiedag. Met mooi, sterk en gevarieerd judo alsook een enorme inzet werden mooie ippons gescoord. Iedereen motiveerde iedereen en duwde de judoka naar een hoger niveau.

Een prachtige prestatie want de andere ploegen waren ook niet aanwezig om enkel te kaarten. Nu nog dezelfde swong op de tweede dag te GENT en op naar een podiumplaats.

Supporters meer dan welkom!!!!!

Hier een foto van de judoka's en hun terecht trotse trainers.

Met dank aan Marnix en de heer DECKMYN voor de mooie foto's

Bruce HOLLEVOET

GordelsPosted by Judoclub Eernegem Sat, November 17, 2018 17:16:42
Bruce behaalde met succes zijn oranje gordel. Proficiat Bruce!!

Milo JONCKHEERE

GordelsPosted by Judoclub Eernegem Sat, November 17, 2018 17:15:33
Milo heeft met succes zijn gele gordel behaald. Proficiat Milo!!!

Bernt VANGHELUWE

GordelsPosted by Judoclub Eernegem Sat, November 17, 2018 17:14:18
Bernt heeft met succes zijn examen gele gordel afgelegd. Proficiat Bernt en doe zo verder!!

Initiator

SportclubPosted by Judoclub Eernegem Sat, November 17, 2018 17:12:26
Jolien BERTON heeft met succes de cursus initiator afgelegd.

Proficiat Jolien.

Oranje gordels

GordelsPosted by Judoclub Eernegem Sat, November 10, 2018 09:54:24
Vrijdag 09 november slaagden twee judoka's voor het examen oranje gordel.

het zijn:

ROEGIEST Bente

en HANNON Thibo

Een dikke proficiat aan beiden en doe zo verder!!!!

Nieuwsbericht BK Senioren

SportclubPosted by Judoclub Eernegem Fri, November 09, 2018 15:59:35
Hierbij vindt u het krantenartikel n.a.v. de mooie resultaten BK Senioren.

BK JUDO ANTWERPEN

Resultaten toernooienPosted by Judoclub Eernegem Sat, November 03, 2018 15:22:35
Vandaag vertegenwoordigden Jolien BERTON (-48 kg) en Katrijn GOETHALS (-57 kg), de Eernegemse kleuren.

Jolien diende kwam in haar eerste kamp uit tegen Anne Sophie JURA (25 jaar oud). Jolien kreeg 1 shido tegen en verloor met waza ari en ippon. In haar tweede kamp kwam zij uit tegen Lois PETIT (WK in haar categorie). Jolien verloor met ippon. Gelukkig wist zij dat tegen deze twee kleppers moeilijk scoren was en daardoor concentreerde zij zich tegen haar volgende opponente, Celine RAMON. Jolien won deze kamp mooi met ippon. Haar laatste kamp is tegen Silke VALY (Vlaams Kampioene). Hier kon Jolien zich revancheren voor het verlies in de finale Vlaams Kampioenschap en won met ippon. Door deze mooie remonte eindigde Jolien verdient als DERDE in haar categorie. Een bronzen medaille!!!!

Katrijn kwam in haar eerste kamp uit tegen Alexiane HUBERT. Katrijn verloor deze kamp met ippon en werd doorverwezen naar de herkansingen.
In deze herkansing kwam zij uit tegen Ameline VELLA. Katrijn wint deze kamp met ippon en kan vervolgens kampen voor een bronzen medaille.
Deze kamp is tegen Manon LECHARLIER. Katrijn weert zich enorm doch trekt aan het kortste eind en verliest met ippon. Katrijn mag met geheven hoofd de mat verlaten.

Proficiat aan beide judoka's voor hun mooi resultaat!!!!